Tentang kami

Ditubuhkan pada 2018, MX Global Sdn. Bhd. ialah syarikat fintech yang berpangkalan di Kuala Lumpur dengan misi untuk mencipta platform dagangan mata wang kripto yang sangat mudah diakses dan selamat yang membolehkan pedagang, pengguna dan peniaga berurus niaga mata wang kripto. MX Global Sdn. Bhd. membayangkan platform dagangan MX Exchange menjadi platform kecairan pilihan untuk pelabur mata wang kripto dan pengeluar token.

Memandangkan permintaan untuk mata wang kripto, MX Global telah mencipta platform mesra pengguna untuk pengguna memulakan dagangan dalam Bitcoin dan Ethereum.

MX Global menawarkan penyelesaian hujung ke hujung dalam menyimpan, membeli dan menjual mata wang kripto dalam pertukarannya dan sistem pengurusan pematuhan MX Global mencerminkan penyepaduan kukuh kawalan keselamatan siber, memberikan anda ketenangan fikiran.

Selain itu, MX Global juga telah melantik firma penasihat dan perundangan profesional terkemuka sebagai perunding luar untuk memberikan sokongan dalam bidang nasihat, perundangan, pematuhan, operasi perniagaan dan reka bentuk pengurusan risiko untuk terus berusaha menjadi contoh utama amalan terbaik dalam industri.